Over Woluk aannemersbedrijf

VAN KLEINE VERBOUWING TOT HET TOTALE RENOVATIE

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u werken met een aannemingsbedrijf dat met u meedenkt? Die voor u een prachtige verbouwing realiseert? Die denkt aan de kleine details? Een fatsoenlijke aannemer met nette onderaannemers? Dat zijn wij!

Wij doen alle soorten verbouwingen: opbouw, aanbouw, volledige renovatie, dakkapel, badkamer. Wat u wenst kunnen wij maken. Wij regelen alles; van sloopwerk tot aan het schilderwerk. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u coördineren.

Perfectie van begin tot eind

Klantgericht handelen houdt voor ons in dat wij als bouwbedrijf de wensen van opdrachtgevers realiseren. Toch willen we wel kritisch kijken en klanten voorzien van advies.

Elk project wordt door ons zorgvuldig en kwalitatief goed afgewerkt, met aandacht voor constructie en bouw, maar ook voor detail en stijl. We bespreken graag met u wat het gewenste resultaat is, adviseren u aan de hand van onze ervaringen als aannemer.

Over-Woluk-aannemersbedrijf

Zonder zorgen het mooiste resultaat

Ons bedrijf is gespecialiseerd in Verbouw, Renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Geen klus is voor ons te groot, en ook de kleinere projecten geven wij onze volledige aandacht. Kwaliteit, prijs en nazorg staat centraal bij al onze projecten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie met 06 83296546

Offerte aanvragen
aannemersbedrijf-woluk-offerte