renovatie en verbouwing van uw badkamer

badkamers

Badkamer verbouwing

Laat u een nieuw pand in Haarlem bouwen, en bent u op zoek naar het juiste ontwerp voor de badkamer? Is uw huidige sanitair hoognodig aan een renovatie toe? Bij Woluk aannemersbedrijf bent u aan het juiste adres voor een badkamerrenovatie, of de installatie van nieuw sanitair. Wij staan u bij van ontwerp tot installatie, en helpen u met de keuze voor badkamertegels of een badkamermeubel. U kunt eveneens bij ons terecht voor elke reparatie op het gebied van badkamers. 

Badkamerrenovatie

Bij een badkamerrenovatie wordt een deel van de badkamer onder handen genomen. Denk hierbij aan het vervangen van een douchecabine of badkamermeubel, of een modernisering van het sanitair. Een badkamerrenovatie varieert sterk in kosten en verbouwtijd, afhankelijk van de eisen die u aan de hernieuwde badkamer stelt. Daarnaast is ook de mate waarin u zelf de voorbereidende werkzaamheden uitvoert van invloed op de kosten.

Zonder zorgen het mooiste resultaat

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad, wilt u een nieuwe badkamer volledig naar wens of bepaalde wijzigingen doorvoeren? Wat uw aanvraag ook is, wij helpen u er graag mee! 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie met 06 83296546

Offerte aanvragen
badkamers