Glas werkzaamheden

glaswerk-glaszetter2

KEUZE EN MOGELIJKHEDEN

Woluk aannemersbedrijf heeft de specialisten die u zoekt. In de jaren die wij al werkzaam zijn in de bouw, hebben wij vele uitdagingen mogen oppakken met diverse soorten glaswerk.

Er is rekening te houden met de dikte van het glas en ook het gewicht van het glas. Als glaszetter kunnen we de inschatting maken hoe uw ramen, ruiten en glazen op maat worden gemaakt met behoud van de kwaliteit.

Bijkomende gerelateerde werkzaamheden zoals het leveren en plaatsen van kozijnen en nieuwe draaiende delen behoren ook tot de mogelijkheden. Evenals het vervangen van tochtstrippen, in verband met kierafdichting, en het afhangen van ramen en deuren.

MONTAGE

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit.

Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk.

Monumentenglas 

Monumenten hebben vaak mooi glas in de gevel zitten. Bijvoorbeeld glas in lood of kleine ramen. Nadeel van dat moois is dat het vaak om enkel glas gaat. Door enkel glas gaat heel veel warmte van binnen verloren. In een monument zou u dus het liefst ook dubbel glas zetten. Alleen vallen monumenten onder monumentenzorg en mag er dus niet zomaar iets aan veranderd worden. Er is echter wel een oplossing: monumentenglas (of  monumentaal glas). 

Zonder zorgen het mooiste resultaat

Lagere stookkosten? Wij plaatsen graag voor u isolatieglas. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan. Aannemersbedrijf Woluk komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie met 06-83296546

Offerte aanvragen
glaswerk-glaszetter